ΜΠΑΣΚΕΤ

Θριαμβευτικά στο Final 4 τα κορίτσια του ΓΕΛ Παλαμά!!!

Έγραψε ιστορία το ΓΕΛ Παλαμά και για πρώτη φορά στην ιστορία του πέρασε στο Final 4 της διοργάνωσης.Τα κορίτσια του Κώστα Σερίφη επικράτησαν 42-14 του  1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου στο κατάμεστο κλειστό του Παλαμά, και πέρασαν στην τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Παλαμιώτικη ομάδα βρήκε αντίσταση μόνο στο πρώτο 8λεπτο, το οποίο έληξε 9-7.Στο δεύτερο 8λεπτο η ομάδα του Κώστα Σερίφη έδειξε την δυναμικότητά της και πήγε στην ανάπαυλα με 23-8.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι έγινε επεισοδιακό,καθώς ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου, διαμαρτυρόμενος για την διαιτησία ,έδωσε αντιαθλητικές οδηγίες στις μαθήτριες.Μετά από καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του  Ρεθύμνου να μην πραγματοποιεί επιθέσεις και να παίζει παθητικά.Ο χρόνος κυλούσε και το παιχνίδι τελείωσε 42-14.

Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον καθηγητή του ΓΕΛ Ρεθύμνου.Τέτοιες εικόνες δυστυχώς υποβαθμίζουν την παιδεία και σαφώς δεν προάγουν την ευγενή άμιλλα του αθλητισμού.

Τα κορίτσια του ΓΕΛ Παλαμά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς δεν απάντησαν στις προκλήσεις και συνέχιζαν να αγωνίζονται όπως αρμόζει σε μαθητικούς αγώνες. 

Related posts

Σήμερα το εξ αναβολής παιχνίδι των Τιτάνων με τον Πρωτέα.

palamasport

Άλλη μια νίκη για τις κορασίδες των Τιτάνων!

palamasport

Περίπατος για τις κορασίδες των Τιτάνων που “έσβησαν” τον Πυρσό με 22-43