Β’ Τοπικό 1ος Όμιλος

Προπόνηση στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά για τον Ηρακλή!!!

Οι κακοκαιρία των τελευταίων ημερών έχει μετατρέψει τα γήπεδα του δήμου μας σε παγοδρόμια.Έτσι οι ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής μας προπονούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο Παλαμά,προκειμένου να παραμείνουν σε καλή φυσική κατάσταση για την συνέχεια των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ.

Το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Παλαμά πραγματοποίησε προπόνηση στο Κλειστό σήμερα  και οι διοικούντες του παλαμιώτικου συγκροτήματος ευχαρίστησαν με ανακοίνωσή τους το ΔΟΠΑΠΑΠ και τον Γ.Σ Τιτάνες που τους παραχώρησαν τον χώρο..

Φυσικά η σημερινή προπόνηση δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με ποδόσφαιρο,καθώς οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή δοκίμασαν της δυνατότητές τους στην καλαθοσφαίριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

H κακοκαιρία που έχει πλήξει όλη τη χώρα και την περιοχή μας και η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγωνιστικοί χώροι, καθιστούν απαγορευτική για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών οποιαδήποτε σκέψη για προπόνηση.
Γι’ αυτό και αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο επανέναρξη των προπονήσεων όλων των τμημάτων, μέχρι να καλυτερέψουν οι αγωνιστικοί χώροι.
Το ανδρικό τμήμα όμως το “γύρισε” στο μπάσκετ σήμερα, ώστε να επανέλθει μετά την περίοδο των γιορτών, έστω κι έτσι, σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έτσι η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, όπου οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έδειξαν ότι “το έχουν” και στο μπάσκετ!
Κι επειδή τα σωστά θα πρέπει να λέγονται, ευχαριστούμε το Δ.Ο.Π.Α.Π.Α. Παλαμά για την παραχώρηση του κλειστού αλλά και το Γ.Σ. Τιτάνες Παλαμά που δέχτηκε να προπονηθούμε σε ώρα που ήταν προγραμματισμένη προπόνηση δικού τους τμήματος.

Related posts

Αποτελέσματα Β1 ΕΠΣΚ!

Selfαροντας με τη νίκη vol#2

Pregame Β1 ΕΠΣΚ: Μεγάλο ντέρμπι στην Ιτέα,επικίνδυνη έξοδος για Ηρακλή!

palamasport