Α1 Τοπικό ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Pre-game Α’1 για την 10η αγωνιστική

Φορτσάτοι και άπιαστοι δείχνουν πλέον Α.Ο. Φύλλου και Αίας Μαραθέας έχοντας βρει ρυθμό στην 10η αγωνιστική της Α΄1 κατηγορίας της ΕΠΣΚ. Και οι δυο παίζουν εκτός έδρας μεν, έχοντας σύμμαχο την αυτοπεποίθηση δε, αποσκοπούν για μια ακόμα νίκη στο ιστορικό τους.

Αετός Καλλιφωνίου-Α.Ο. Φύλλου

Ακάθεκτος και με 4 συνεχόμενες νίκες συνεχίζει ο Α.Ο. Φύλλου που δείχνει σε φόρμα και με σταθερό βήμα να κερδίζει έδαφος. Σε έναν φαινομενικά εύκολο εκτός έδρας αγώνα, μιας και ο Αετός μετράει περισσότερες ήττες παρά νίκες, η ομάδα του Φύλλου πρέπει να δείξει τον ίδιο ζήλο με τους προηγούμενους αγώνες για να κρατηθεί σε απόσταση ασφαλείας από του επόμενους στον  βαθμολογικό πίνακα αλλά και να μην απομακρυνθεί από την πρωτοπόρο Μαυραϊκή. Εκτός αγώνα σε αυτή την αγωνιστική θα είναι οι: Σίσκος, Γώγος και Τριανταφύλλου.

Α.Ε. Καρποχωρίου-Αίας Μαραθέας

Αήττητος στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είναι ο Αίας Μαραθέας, ο οποίος δείχνει ανανεωμένος και φορμαρισμένος. Έχοντας ισοβαθμία με την Α.Ε Καρποχωρίου, όλα δείχνουν ότι θα είναι ένα ματς με πολύ ενδιαφέρον και λαμβάνοντας υπόψη το μειονέκτημα της έδρας ο Αίαντας θα πρέπει να δει λίγο πιο εγωιστικά αυτό το παιχνίδι και να αποχωρήσει για μια ακόμη φορά νικητής.

Related posts

A1 ΕΠΣΚ: Μεγάλες νίκες για ΑΟΦ και Αία Μαραθέας!

palamasport

Μεγάλος νικητής ο Α.Ο Φύλλου στο ντέρμπι της Μαραθέας!

Πρόγραμμα αγώνων 4-6-7-10/4/19!

Δημήτρης Μαλάι