Α’ Τοπικό ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προ-αγωνιστικές ματιές της Α’ ΕΠΣΚ για την 10η αγωνιστική

Με αγώνες μεγάλου ενδιαφέροντος θα εξελιχθεί η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΚ αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Πάμισσος και η Παλαμαϊκή παίζουν στις έδρες τους, ενώ ο Ατρόμητος φιλοξενείται από τον Α.Ο. Μυρίνης.

Μυρίνη-Ατρόμητος

Έχοντας έναν αγώνα λιγότερο όμως με πλήρως φορτισμένες μπαταρίες, ο Ατρόμητος πάει στην 10η αγωνιστική να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μυρίνης στην έδρα του, ο οποίος θα έχει αβαντάζ μόνο το κοινό του. Οι ελλείψεις της ομάδας της Μυρίνης πολλές σε αντίθεση με του Ατρομήτου απο τον οποίο θα λείπουν οι Μίχος και Κόκκινος(ίσως λόγω τραυματισμού). Ο Ατρόμητος θα διεκδικήσει αναμφίβολα τους 3 πόντους στην δύσκολη αυτή έδρα, ευελπιστώντας και για τη νίκη στον εξ αναβολής αγώνα με το Αγναντερό με αποτέλεσμα να ξεφύγει βαθμολογικά ανεβαίνοντας όλο και πιο ψηλά στον πίνακα.

Παλαμαϊκή-Ηρακλής Σοφάδων

Το τιμόνι της Παλαμαϊκής αναλαμβάνει για την 10η αγωνιστική ο Γιώργος Κουτσερίμπας, μετά την αποχώρηση του Ράικου από την ομάδα. Θα υποδεχτούν τον πρωτοπόρο της Α’ ΕΠΣΚ σε ένα δύσκολο παιχνίδι που για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να καταθέσουν όλες τους τις δυνάμεις ξεφεύγοντας από το “ρόπαλο” του Ηρακλή και ελπίζοντας σε έναν δικό τους άθλο.

Πάμισσος-Διγενής Αρτεσιανού

Ο Πάμισσος υποδέχεται στα Καλογριανα τον γεμάτο αυτοπεποίθηση Διγενή ο οποίος κατάφερε να κερδίσει τον Α.Ο. Μυρίνης στην προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα των Καλογριανών όμως δεν δείχνει να χαρίζεται και θα καταβάλλει τα μέγιστα για να πάρει τους πολυπόθητους βαθμούς κόβοντας τη φορα των αντιπάλων της. Έχοντας δίπλα της τον 12ο παίκτη, το κοινό της θα παλέψει με νύχια και με δόντια για το αυτονόητο.

 

Related posts

Αποτελέσματα Γ’ΕΠΣΚ!

Αναβλήθηκε το ντέρμπι στον Παλαμά.

palamasport

Αποτελέσματα Α’ ΕΠΣΚ!