Β’ Τοπικό 1ος Όμιλος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μικροί-μεγάλοι εν δράση για το Σαββατοκύριακο 24 & 25/11 από τον Ηρακλή Παλαμά

 

Με πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα και αυτό το Σαββατοκύριακο φέρεται ο Ηρακλής Παλαμά.

Αύριο Σάββατο 24/11 στις 10:30 θα διεξαχθεί αγώνας πρωταθλήματος για την Κ-14, η οποία θα αντιμετωπίσει, στο γήπεδο του Ατρομήτου, την ομάδα του Ασκληπιού Καρδίτσας για την 5η αγωνιστική.
Στο ίδιο γήπεδο μετά το παιχνίδι της Κ-14 θα αγωνιστεί η Κ-16 με αντίπαλο τον Πανελλήνιο Καρδίτσας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

Την Κυριακή 25-11 σειρά έχει το ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Παλαμά στον αγώνα πρωταθλήματος της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου Β’ ΕΠΣΚ, που θα αντιμετωπίσει στην Αγία Παρασκευή τον τοπικό Άρη στις 15:00μμ. Ένα δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να φέρουν εις πέρας και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από τον αγώνα θα λείπει ο Βησσάρης Αγγελου μιας και από την περασμένη Δευτέρα ξεκίνησε τη θητεία του ως σμηνίτης και ο Γιώργος Σιδέρης λόγω τραυματισμού.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι παίκτες, μικροί-μεγάλοι, μετά από κοινή απόφαση τους θα λάβουν μέρος την Κυριακή το πρωί στον 15ο Τιτάνιο δρόμο που διοργανώνει ο Δήμος Παλαμά κάθε χρόνο.

**Ο Ηρακλής Παλαμά ζήτησε επανειλημμένα από την ομάδα του Άρη Αγίας Παρασκευης να διεξαχθεί ο μεταξύ τους αγώνας πρωταθλήματος το Σάββατο 24/11 έτσι ώστε να λάβουν μέρος και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας στον Τιτάνιο δρόμο(θεσμός που γίνεται μια φορά τον χρόνο), όμως αυτό δεν έγινε αποδεκτό από την αντίπαλη ομάδα.

Related posts

Χρήστος Μπατζιάς: Συνεχίζει αήττητος στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Α’ ΕΠΣΚ 2018-2019

palamasport

Νίκες σε Κ14 και ανδρικό ο Ηρακλής Παλαμά!