ΜΠΑΣΚΕΤ

Παιδικό πρωτάθλημα. Νίκη των Τιτάνων επί του ΓΑΣ Παλαμά!

 

Το πρώτο, από τα πολλά μελλοντικά τοπικά, ντέρμπι κέρδισε το παιδικό των Τιτάνων αφού επεβλήθη του Γ.Α.Σ. Παλαμά με 47-63.

  Με πολύ άγχος ξεκίνησαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες αφού βρίσκονταν αντίπαλοι παιδιά φίλοι μεταξύ τους που κάνουν παρέα και έχουν κοινά ενδιαφέροντα και παραστάσεις. Οι Τιτάνες πιο δεμένοι, μια και τα παιδιά παίζουν χρόνια μαζί, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, απέναντι στους μικρούς του ΓΑΣ που αριθμεί λίγα χρόνια ζωής. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε one man show από τον Φαλάγγα που έμοιαζε να σκοράρει μόνο αυτός αλλά στο δεύτερο όλη η ομάδα ανέβηκε και έφτασε εύκολα στην νίκη.

  Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για την άψογη συμπεριφορά τους μιας και απέδειξαν ότι δεν τους χωρίζει τίποτα παρά μόνο η δίψα για την νίκη στα 40 λεπτά του αγώνα.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ 16-18, 29-34, 33-44, 47-63

ΓΑΣ Παλαμά (Κ. Σερίφης): Ε. Σερίφης, Κουτρούλης, Χ. Σερίφης, Πολίτης, Πάσχος, Λιάπης, Αραμπατζής, Καρακώστας, Πέτρου, Α. Μπιρνάρας.

Γ.Σ. ΤΙΤΑΝΕΣ (Καραμίντζιος): Καραμαλίγκας 8, Μπακαβέλος 9, Βαλλιανάτος, Φαλάγγας 20(4), Μπενέκης 13(3), Αρχοντούλης Βαλ. 6, Μπακράτσης, Τινός 3(1), Αρχοντούλης Βασ., Τσιάκας 4

Related posts

Μια ανάσα πριν τους «8» του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος τα κορίτσια του ΓΕΛ Παλαμά!

Θριαμβευτικά στο Final 4 τα κορίτσια του ΓΕΛ Παλαμά!!!

Σήμερα το εξ αναβολής παιχνίδι των Τιτάνων με τον Πρωτέα.

palamasport